Header Ads

10 filmat shqiptare me te kerkuar ne IMDBIMDb - Internet Movie Database eshte faqja me popullore ne bote ne lidhje me informacionet mbi prodhimet kinematografike dhe televizive ne mbare globin. Ne kete faqe serviren te dhena per me shume se 4,5 milion tituj filmash/dokumentaresh/serialesh televizive dhe 8.1 milion pononjes ne boten e filmit, nderkohe qe numri i anetareve te regjistruar i kalon te 80 milionet. Ne kete faqe gjithashtu mund te gjeni informacione te shumta rreth prodhimeve kinematografike shqiptare si para dhe mbas komunizmit. Bazuar ne statistikat e IMDb, ne po ju sjellim dhe listen e  10 filmave shqiptar me te kerkuar ne kete faqe, te cilet kane te vendosur ne kreditet e tyre si vend prodhues Shqiperine.  1- HOME (2016)
Regjia:Daniel Mulloy 

2- Cash Only (2015)
Regjia:Malik Bader

3- Sworn Virgin (2015)
Regjia:Laura Bispuri

4- Daybreak (2017)
Regjia: Gentian Koci

5- Ulysses' Gaze (1995)
Regjia: Theodoros Angelopoulos

6- Skanderberg (1954)
Regjia: Sergei Yutkevich 

7- Bloodlands (2017)
Regjia: Steven Kastrissios

8- Amsterdam Express (2014)
Regjia: Fatmir Koci

9- The Forgiveness of Blood (2011)
Regjia: Joshua Marston

10- You Can Call Me John (2017)
Regjia: Dionis Papadhimitri, Klajd PapadhimitriNo comments

Powered by Blogger.