Header Ads

Nje alien shqiptar ne serialin "The Orville"Ishim duke ndjekur serialin e ri te Seth MacFarlane (Family Guy, American Dad) dhe ne episodin e dyte, gjate nje skene ku tregohet nje kopsht zoologjik alien me specie nga mbare galaksia na zune syte dhe kete alienin e mesiperm. Po te shikoni ka ne gjoks nje medalion. Ne medalion tregohet nje shqiponje dykrenarshe shqiptare. Nga e di qe eshte shqiptare? Se e zmadhova normalisht dhe vura re qe midis dy kokave te shqiponjes eshte dhe perkrenarja. Ne nuk e dime si ka perfunduar ai medaljon aty, por po mendojme ndonje shqiptar punon ne kostumografine e serialit. Nqs po atehere - TUUUUNGGGG SHQIPEEEE! Qy qyyyy pse kshu do dukemi ne ne 2350? Jo nuk bo! Tu mba djete kot. 

Ps. Seriali eshte nje version komik i "Star Trek".

No comments

Powered by Blogger.